Voorwaarden Hondenpension Staffs Only

1. Het tijdstip van brengen en afhalen wordt op voorhand afgesproken.

2. De hond moet in goede gezondheid (de laatste 12 weken) en verzorgd zijn. Mocht het door van voor rede dan ook anders zijn, dit vooraf te over leggen met Staffs Only.

3. Bij het brengen van de hond dient het vaccinatieboekje te worden afgeleverd. De hond moet ingeënt zijn tegen hondenziekte (carré), hepatitis (geelzucht), leptospirose (ratteziekte), parvo (katteziekte) en kennelhoest (pneumodog). Deze laatste vaccinatie moet apart worden gegeven en dit ruim 14 dagen voor uw hond op pension komt. Vaccinatieboekje moet in orde zijn, verplicht mee te brengen en blijft in het pension zolang de hond verblijft. Het niet ingeënt zijn van het dier kan een weigering met zich meebrengen of wordt door onze dierenarts ingeënt op kosten van de eigenaar. De inenting moet 14 dagen voor het verblijf en niet langer dan 12 maanden geleden gebeurd zijn. Bij eventuele ziekte of dergelijke zal de dierenarts van hondenpension Staffs Only geraadpleegd worden. Alle medische kosten, ereloon, en speciale kosten in het belang van het dier zijn ontegensprekelijk ten laste van de eigenaar.
Let op! Honden die van Nederland komen, dienen ook geënt te zijn voor Rabies (hondsdolheid)

4. Bijkomende kosten tijdens het verblijf ontstaan, worden vergoed bij ophaling. Bij niet volledige betaling blijft het dier in het pension.

5. Bij een wonde, ongeval (hetzij mens of dier), ziekte, overlijden, diefstal, brand, weglopen of zwangerschap van de hond kunnen wij niet aansprakelijk gesteld worden, en zal de eigenaar geen vergoeding kunnen eisen.

6. Elke eigenaar wordt verondersteld zijn dier verzekerd te hebben tegen derden.

7. Het te betalen bedrag is steeds het volledige aantal gereserveerde dagen. De dag van het binnenkomen en de dag van het ophalen in het pension inbegrepen. Bij vroegtijdig ophalen van de hond wordt er geen geld terug betaald, noch gereserveerde dagen in mindering gebracht. De hond wordt slechts teruggeven aan de eigenaar bij volledig betaling der verschuldigde som. Als de klant niet komt opdagen zonder annulatie blijft de klant het ganse bedrag voor de gereserveerde periode verschuldigd. Indien het dier niet wordt afgehaald binnen de 8 dagen na het verstrijken van de afgesproken datum, zonder dat Staffs Only hiervan op de hoogte wordt gesteld, wordt de hond naar een asiel gebracht en zal worden overgegaan tot een gerechtelijke procedure.

8. Bij het ophalen van uw hond wordt het volledig bedrag voor de gereserveerde periode betaald

9. Betalingen kunnen contant en met bancontact.
Gelieve de met ons afgesproken uren van brengen en ophalen te respecteren aub. Dit ook om de rust van de andere dieren zoveel mogelijk te kunnen garanderen!